Bolest

Bolest

Anotace: Propíchla jsem si nervy v uchu ale odmítla s tím něco dělat...

Umírám tiše, ale v bolestech.

Prasklo krásně,
jako roztržený meloun.
Chvilku jsem neviděla moc jasně,
ale pak se vše vrátilo

Teď hoří
a třeští mi hlava
obojí jednu velkou bolest tvoří
a já nevím co s tím

Dala jsem si pár prášků,
ale nic to se mnou nedělá,
že už jsem vůči nim odolná
to jsem věděla

Teď jdu spát
ráno už se neprobudím
aspoň nebudu muset ráno vstát
a jít zase do školy

Až bolesti ustanou
a umřu v klidu
zanechám tu po sobě kromě těla
jednu radu lidu

Nepíchejte si uši moji drazí
dřív něž se stačíte rozloučit
pověst vaší to pak kazí
bude to jediné, co si budou ostatní pamatovat

...než zapomenou úplně...
Autor Jarra Wen, 27.01.2007
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten konec se mi moc líbí.. jen to téma mi na poezii přijde trochu zvláštní :D

27.01.2007 10:55:00 | MishaX

je to napsáno tak jakoby ironicky, s nadsázkou, vtipně tragické, něco to má do sebe,ten konec je super

27.01.2007 09:37:00 | Jarky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí