Zloděj ze snu

Zloděj ze snu

Anotace: a pak jsem se probudila,okradená...

 

SEN

 

To tys ukrad půlku měsíce,
že oči ti tak divě září?
Zlodějem jsi a to není vše,
vždyť sebral si roli i žháři!

HOŘÍM!

Varuji do všech stran a nikdo mě nehasí
ten požár přec musí být vidět!

Jsi zloděj a žhář

a snad tvoji tvář
nezačnu nikdy nenávidět.

 

PROBUZENÍ

Byl to sen tak věrný,

že jsem si dovolila věřit,

že jsi opravdový.

Však,

spletla jsem si skutečnost

s odrazem na vodě,
kde zrcadlí se půlka ukradeného měsíce,

pár hvězd

a moje tvář.

Autor Nalzim, 25.05.2014
Přečteno 283x
Tipy 10
Poslední tipující: jitoush, Skořicová princezna, Piví, Pamína, Aiury, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi to líbí :))

25.05.2014 17:18:33 | Aiury

Ah, převelice děkuji! Těší mě, že se líbí!

25.05.2014 21:13:24 | Nalzim

Pěkné. A naivita je horší než pravda :)

25.05.2014 16:41:28 | SmallGeorge

Děkuji! Ještě že člověk z naivity vyroste!

25.05.2014 17:05:59 | Nalzim

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí