Dilema

Dilema

Anotace: ..

Dilema

Přesto co dnes všichni máme,
každý chceme všeho víc,
moc dobře se každý známe,
nikdy nestačí nám nic.

Co je v životě hlavní,
štěstí, zdraví či snad láska,
to všechno říkají jen slavní,
protože ty netíží sázka.

Sázka o všechno co člověk vybudoval
a teď mu to chcou vzít,
jen kvůli tomu, že jinak přistupoval,
se teď musí nechat bít.

Říct názor a být na to pyšný,
i když jsem ohrozil rodinu,
názor který nebyl zrovna slušný,
mám si to teď dávat za vinu?!

Mám si obout holínky a jít proti proudu,
který nikde nekončí.
I když vím, že se nevyhnu poslednímu soudu
a brzy to semnou někdo ukončí.

Stoupnout a snažit se něco dokázat,
něco, co by mohlo druhým snad cestu ukázat.

Všichni tu cestu moc dobře znají,
cesta s názvem svoboda,
každý své myšlenky však radši tají,
dobře ví, co je to náhoda.

I já budu žít dále život jako za mřížemi
a budu doufat, že někdo přijde a OTEVŘE MI…
Autor Eumaios, 28.05.2014
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: Rozina, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí