"Kamarádství"

"Kamarádství"

Anotace: ..

„Kamarádství“

Kamarádství mezi mužem a ženou nemůže existovat,
je to jen výmluva, když jeden druhému zakázal se do něj zamilovat.

Tyto chvíle jsou ty,
které člověka vždy skolí
a ten druhý nemá ani představu,
jak moc ho to bolí.

Nezbude nic jiného, než se s tím vyrovnat
a život svůj si znovu přerovnat.
Pocit, který spousta lidí zná
a který vždy většinu odrovná.

Mám snad teď žíznit nad sklenicí s vodou a začít se litovat?
Lepší bude odejít a najít ženu, se kterou se budem vzájemně milovat.

Každý z Vás to už jistě zažil,
že z kamarádství vznikla láska,
a i přesto, že se člověk snažil,
byla to většinou jen sázka.

Sázka na něco, co může shořet jak domeček z karet,
sázka na lásku a polibek na ret.

Stále věříš, že takové kamarádství existuje?!
V tom případě buď první, kdo ho DEFINUJE…
Autor Eumaios, 31.05.2014
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Soucítím s Tebou ... A i když jsem to zažila (a dost to bolí), stále věřím, že kamarádství mezi mužem a ženou může fungovat. To se však ani jeden tomu druhému nesmí líbit... nebo musí být jeden z nich homosexuál :D Ale jde to :)

31.05.2014 10:36:16 | Aiury

Já už tomu asi ani nevěřím, připadá mi to pokaždé stejné. Stený začátek, průběh a bohužel i konec.. Snad to někdy přijde nečekaně a budu moct říct, že jsem se pletl, ale utěšovat se hloupým "SNAD" by bylo asi špatné :-)

02.06.2014 12:25:31 | Eumaios

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí