Léto

Léto

Anotace: možná trochu kýčovitě, ale upřímně

Léto mi dýchlo na tváře

a zanechalo stopu, skoro pravidelnou

ve tvaru pírka, neutuchající žízně

s okraji sametu, heboučké trávy

 

A tvůj úsměv, prozářený mládím

hladil mou úzkost a jiné stavy

schovaní za sliby alegorické lišky

tak svobodní, přesto neklidní

umíráme, ač jsem žili jenom chvíli

 

Přesto mám radost, moje lásko

a to léto si nechám stokrát zdát

že život je hořce nádherný

obzvlášť tehdy, když má tě někdo rád

Autor terezkys, 31.05.2014
Přečteno 326x
Tipy 4
Poslední tipující: Aiury, želvička001
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí