zdochliak

zdochliak

Anotace: zdochliak sedí .. kávičku či pivko pije no nič ho neserie .. on mašinu pustí...

zdochliak sedí ..
kávičku či pivko pije
no nič ho neserie ..
on mašinu pustí

Letsplay natočí
zdochliak toči
srandu robí ...
za oknom ale stále prší ...

je mu to u prdele
bude sedieť tri nedele
on baví vás
učí vás

nenechajte sa zmiasť
zdochliak sa z ničím neserie
on nám Letsplay z pc vypľuje
Autor Darken Salem Jesus, 02.06.2014
Přečteno 541x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí