Krok

Krok

Anotace: Pořád se někam ženeme a pořád něco doháníme.

Krok.
Přistupuji blíže k mému cíli.
Krok.
Bude to trvat ještě chvíli.

Krok.
Jsem cíli blíž a blíž.
Krok.
Že jdu dlouho, dobře víš.

Krok.
Už jen kousek zbývá.
Krok.
Obraz se mi slívá.

Krok.
Kapka potu stéká po tváři.
Krok.
Rudá krev se v těle vaří.

Krok.
Došla jsem k mému cíli.
Krok.
Ušla jsem spoustu mílí.
Krok.
Už mě drží v náručí můj milý.
Autor ThalEndie, 04.06.2014
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: želvička001, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí