Setkání

Setkání

Anotace: po několika letech...

Tak dlouho jsem se na tebe těšíla
a teď jsem tě konečně viděla.
Ani nevím, co jsem vlastně čekala,
ale teď jsem z toho docela zklamaná.
Mile i nemile jsi mě překvapil
a vzpomínky jsi mi oživil.
Pěkně jsme si pokecali
a do očí se sobě podívali.
Bylo to příjemné,
ale také hodně poíjivé.
Nemílé překvapení bylo tvé kouření
a také rýpání a kecání.
ale nezlobím se na tebe
ani na tvé přátele.
Mám pocit, že vevnitř ses tolik nezměnil
a měla jsem pocit, který mě hodně zaskočil.
Nepřipadal jsi mi vůbec cizí.
byl jsi jako kluk, co tu stále bydlí.
Připadalo mi, že tě znám celý život,
že je to jako tenkrát a tak pod.
Mám tak strašně smíšené pocity.
A taky strach, aby mi nevyhrkly slzičky.
Jsem strašně zmatená a nevím. co si myslet.
Prostě - byl jsi mi kamarád a jsi mi jím do teď.
Autor Halarinka, 27.01.2007
Přečteno 498x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé... Nevím proč.. Ale zaujala mě!!:-))

29.01.2007 20:06:00 | mazarka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí