Časupír

Časupír

Anotace: Říkankovité cosi, které vzniklo při jednom z mnoha topení se v nonsensu.

Vylétl upír z květiny.
Měl místo očí hodiny.
Ručičkový.

Když zavřel se podivný květ,
pravé hodiny odbily pět.
Levé se zpozdily.

Kam ukrýt se skočí,
upír s hodinami místo očí,
když venku je bílý den?

Za hodinářskou výlohou.
Dovnitř lidé nemohou.
Pro nemoc zavřeno.

Neviděný pro lidi.
On sám také nevidí.
Používá sonar.

Tu město zachvátil ďas,
neb upír krad jim čas.
Krev mu nechutnala.

Pojednou byl času syt,
tak rozhodl se rozmnožit.
A zasadil květinu.

I vyletěl upír z květiny.
Měl místo očí hodiny.
Ručičkový.
Autor Sigmius, 06.06.2014
Přečteno 304x
Tipy 5
Poslední tipující: Gabriela Green, Jort, Pamína
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherný nonsens! :-)

Teď už vím, kdo mi krade čas,
pro sterilaci upíra zvedám hlas.
Okamžitou.
:-)

06.06.2014 15:06:39 | Pamína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí