Den D

Den D

Den s velkým D
vpouští mě do nebe.
Štěstí mám
nemusím jít tam,dolů.
Užívám si blahobytu
a slunečního svitu.
Který mám na dosah ted',
když mi patří nebes svět!
Mám to tady ráda,
ale bolí mě záda
z toho, jak pořád ležím,
blízko božím věžím,tomu zámku,tomu království...
Autor zuzuvrajickova, 27.01.2007
Přečteno 344x
Tipy 1
Poslední tipující: Sladkalu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí