Vteřina předjaří

Vteřina předjaří

Anotace: (6. 3. 2013)

Je doba postní, únor ztich'

Včera nás zakryl bílý sníh.
Každá tvá stopa se vrývá.

Až zítra roztaje led a mráz,
Hledej svou duši, teď je čas.
Slyš, už se rozednívá.

Autor WOAM, 11.06.2014
Přečteno 266x
Tipy 1
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí