Vlčí máky

Vlčí máky

Anotace: Vlčí máky

Vlčí máky na stráních.

Nad nima koleje.

Ha, no a co

Mám tu tebe.

 

Tvé oči, úsměv i hlas

Na jedné lavičce.

V té chvíli jsi moje

Přesto tak vzdálená.

Jak uhlík na dobro spálená.

 

Vlastnit tak svědomí

Zavřu ho nachvilku.

Na pentlici.

Abych mohl

na ústa tvé

Vypustit holubici.

 

Vlčí máky kvetou

Stejně tak tvé rty.

Chtěla si,

Abych  přinesl ti …

To červené opium.

 

 

 

 

Oděv i boty.

V tašce se znakem

Vysněné značky.

Nesu si, ale

Pokušení mé

V srdci mém stále.

 

Vlčí mák

Tenkrát tě lákal.

Snad chtěla si

Zdobit si s ním vlasy?

 

Prstýnky vonící

Po svěží trávě.

Pro dotyk tvých dlaní

Vázal jsem lehce.

 

Vlčí máky kvetou

Možná právě pro tebe.

Možná jednou

Ozdobí tvé vlasy.

Možná jednou …

Symbolem tvé krásy.

 

Autor jyrkaa, 11.06.2014
Přečteno 564x
Tipy 1
Poslední tipující: Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí