Ještě ne..,

Ještě ne..,

Anotace: Kdo ví...

Ještě ne
uzrál čas
kdy spolu bychom
sbírali
klasy
po návsi
Lásky

Ještě ne
přichází chvíle
kdy spolu
můžem si schovat
své touhy
do komnat

Ještě ne
vychází Hvězda
která svítila by
na cestách
v tmách
našeho Bytí

Ještě ne
vnímám bolest
kterou překlenu
až zjistím
že Ty jsi sám.

Ještě ne
naplnil se pohár
Mojí Bezmoci
a Ponětí
o Životě
Za zrcadlem
a před ním

Ještě ne
přišla Ta chvíle
kdy Tys vykročil dál
V novém dni a novém cíli.

Ještě ne
zazněla
má slova
která půjdou
jako píseň
nohama napřed
k Tvým uším

Ještě ne
mám sílu
říci
kolik mraků vidím
v Tvých očí
a Kolik z nich
jde slunečných jisker

Ještě ne
nastala ta pravá chvíle
abych se unáhlila
vzít svůj život
do Tvých rukou.

Ještě ne
nacházím pravá slova
která by popsala
Sílu
kterou z Tebe cítím
Když záříš a svítíš
vedle mě.

Ještě ne...
Autor Helena Buchtová, 15.06.2014
Přečteno 412x
Tipy 9
Poslední tipující: James Libustka, Tanzania, Anita Buchtová, Aiury, AndreaM, básněnka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

uz ano - mohu dat ST

11.08.2015 13:02:39 | James Libustka

jen nad sklíčka barevná
a každý den je jiný
zatočíme vesmírem a touhy dozrají

08.04.2015 13:44:48 | Tanzania

ještě ne..neodcházej...jsi všechno a život tak rychle plyne...

15.06.2014 12:05:43 | básněnka

Ještě ne, ale není k tomu tak daleko :)

15.06.2014 20:41:34 | Helena Buchtová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí