Frontová nemoc

Frontová nemoc

Anotace: Hladový,špinavý živý Vracíme se domů zašpiněni krví...

Hladový,špinavý
živý
Vracíme se domů
zašpiněni krví

Hrdinové,kamarádi,nepřátelé
to není pro každého
to je jen pro některé
Kdo najde recept,
na to jak přežít další den
kdo hassela nečet
myslet si může ,
že válka je sen.

Vidíš mě u cesty
Tam kde spolu jsme se líbali
Od rána od šesti
na vlaky se dívali.
Teď tu stojíš- poněkud cizí
Možná že se bojíš,
že jsem jen sen co zmizí

Nejseš to ty ,kdo se bojí,
jsem to já ,jsem jiný
Vždy připraven k boji ,
na to jsem nebyl nikdy líný

Už nevím co říct ,
moje myšlenky jsou někde pryč,
brána zamčela se a já ztratil klíč

Teď já ve vlaku
a ty u cesty
zpátky na frontu cesta má

Devatenáct panáků
a žádný protesty
Takovej jsem já

Mazák z fronty...
Autor lukassnajdr, 23.06.2014
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: Pamína
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí