Tvá Vůle - Mocná Zbraň

Tvá Vůle - Mocná Zbraň

Anotace: ...vezměte si...:o) Krásný víkend všem!:o)

*********************
Tvá Vůle-Mocná Zbraň
---------------------

Má duše křičí!!
Teď akordem je vzlyku,
chvěje se.Divný ten zběsilý prstoklad...
Můj Bože,prosím,
dej mi darem kryoniku,
ať mohu schoulit se,zmrznout a na čas spát.
*
Vždy Vesmír se spojí,když
pocítí vůli,
silnou tak,až bouřím čelit může.
Namiř ji na Pól-
a ledy se hnuly...!
A myslíš-li na lásku,přivede muže...
*
O slzách psáno už bylo.
I o víně.
O lásce stokrát a stokrát píšu znovu-
v noci mě přesvědč
o mé vlastní nevině,
sic zčernám jak odlesk měsíce v Novu.
*
Doteky náruči,jež hledáš,
hvězdný prach
žhavým eutektikem vášní leckdy jsou...
Tvých snů princ
Ti ostřím vytne strach
a po zbytek svých dnů Tě bude
nosit na rukou....
***
Autor Skywalker, 04.03.2005
Přečteno 394x
Tipy 3
Poslední tipující: šuměnka, Lucie Teru
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Má duše křičí též!
/ i já chci zmrznout, spát /
mnoho mých slov je lež
za niž se budu kát
však mnoho dalších střež
jen chvíli umím milovat...

24.11.2010 04:02:00 | šuměnka

Teda ..ty vážně umíš lidem vštípit pod víčka sny.....krása

07.04.2008 17:25:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí