drobky

drobky

Anotace: ...prostě jen ty mi zbyly...

Zapomenuté
drobky
na tabuli
jež pro ně
znamenala svět,

ostrý nůž,
odpoledních minut,
odkrojil
si opět
svou
část dezertu

a ke kávě
uvnitř sebe
jsem
ho opět
přizval,

račte
si nabídnout,
co zbylo,
moc není,

však věřte,
že nakonec
sladké je,
co zprvu tak
trpce chutná,

na okraji
malovaného koláče
vzpomínek,
zbylo jen
v úlomku přání

..kdo ví..

..přece se neplní
jenom v pohádkách ..?
Autor chalcedon, 28.01.2007
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí