Ty z náručí smutku

Ty z náručí smutku

Nahý stín se líbá v ozvěně
křičí ten příběh v ozvěně
krvavá ozvěna divně se plouží
nahý stín pije vino z louží
proč po srdci se drápe
Co málo kdo chápe...
tobě jen naděje
jméno své je stínem
posvátným klínem
těch příštích svědomí
jak střípky vědomí
poslední kytku
ty z náručí smutku.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 04.07.2014
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí