Jaroslavě

Jaroslavě

Anotace: čas vrátit nejde, ale chtěla bych

K ránu odešlas tak náhle
dřív než slunce vyšlo,
v tu chvíli se mi o Tobě zdálo
ten sen co se nevrátí
a pro mě to bylo tak málo.

Proč mé vzpomínky blednou
a v očích mám pláč,
já toužím otočit se
a zvednou oči k nebesům
a chtít něco víc.

CHci prožít chvíle okamžiku
cos byla tu s náma
a probudit se do nového rána
kde budeš Ty a Tvůj smích
a smutné vzpomínky se nevrátí víc.
Autor karkulka.a, 28.01.2007
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí