líbí se mi

líbí se mi

Anotace: ..

líbí se mi

 

když se temní obloha a pluje luna po ní

je letní noc a hvězdy, stromy svítí mdle

ve větru píseň, harfy, saxofóny

pak ukolébá cvrčky s houslemi

 

líbí se mi

 

když spím a probouzím se do dne

kde všemi barvami hraje východ slunce

ten stav těsně nad korunami stromů pne

cáry mraků, snad i rosu na zemi

 

 

slunce ať stoupá stále výš

každý má svůj stín, jak vypadá

zkus jen utéct svému stínu

nechá tě jen jít, kde zapadá

 

rodí se červánky na zlatém plátně

 
zahraj mi rockovou baladu
ať slyším všechno na světě
ať žiju vším, co líbí se mi
ať jsem pořád dítětem
 
ať s tebou zemřu neodvratně
 
Autor Herma Frodit, 06.07.2014
Přečteno 292x
Tipy 9
Poslední tipující: jitoush, Isquieasuus, Pamína, Jort, Gabriela Green, terezkys, želvička001
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí