Červánkové vábení

Červánkové vábení

Anotace: Když je krásný pohled na oblohu

Síla paprsků slábne
v podvečer dne letního
horkost vzduchu se vytrácí.

Pohled k obzoru upřený
k slunečnímu kotouči,
který pomalu zapadá
a zdá se, že se potácí.

Zahalený v oparu mraků
překrásných jasných barev
jež vidět jsou z dálky.

Ty připomínají cukrovou vatu
nadýchané obláčky,
kterým se říká červánky.

V opojení se dívat v dáli
a na chvíli čas zastavit
mít křídla a vzlétnout!

Až nahoru k nebeským výšinám
k červánkům jež vábí
tam odletět a na ně si sednout.
Autor Rozina, 09.07.2014
Přečteno 269x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, Aiury, Gabriela Green, Pamína, AndreaM
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí