Další den

Další den

Anotace: Básničku jsem psala pro někoho, kdo mě nedávno docela zaujal.

Hudba v baru utichla,
láhev vína bez kalicha.
Venku blesky bouřky hřmí,
bude den, za chvíli se rozední.

Dlouhá cesta domů je,
ještě štěstí že nejsou závěje.
ještě za rohem si dát jídlo,
číslo na tebe by se mi hodilo.
Autor Liquid vamp, 12.07.2014
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí