O krok dál

O krok dál

Anotace: ***

Rocková hudba hraje do ticha,
po krásném zážitku rozjímám...

Napětí v okolí by se dalo krájet.
Stagnuji, skoro nedýchám.

Nadechnout se a rozletět,
o to mi jde už delší dobu,
vyletět jako šipka vpřed
a zapíchnout se přímo do středu.
Č odmrštit se vzhůru, zašpásovat
si s ptactvem a následovat jejich trajektorie?

Nemůžu se dočkat změny, až přijde,
až se na mě usměje, až mi dá umělé dýchání,
podá mi ruku a vtáhne do reality.
Autor jerabina, 13.07.2014
Přečteno 273x
Tipy 4
Poslední tipující: AndreaM, Jort, básněnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nadechnout se ..a leť

13.07.2014 23:13:55 | básněnka

:-)

14.07.2014 23:57:59 | jerabina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí