Psychosomatická

Psychosomatická

Anotace: takhle jednou někde, kde to bylo - asi na nějaké přdnášce

Hryzavé myšlenky se pomalu vtírají do mého ega.

Pusťte nás dál,

jsme jen z lega.

Rozkládám je terapií a u toho Whisky piji.

Vtíravci jděte mi z očí,

nejsem žádnej jouda.

Nechtějte, abych zavolal

mého strejdu Freuda.

Autor jyardak, 13.07.2014
Přečteno 291x
Tipy 5
Poslední tipující: Akrij8, Pamína
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí