Zpověď zmatené duše

Zpověď zmatené duše

Anotace: Jen potřeba vyventilovat své myšlenky. :)

Touha...
Smysl...
Vězení...
Bořit zdi dívčími šaty.
Naděje...
Budoucnost...
Láska...
Opustit svět nepochopitelné maskulinity.
Vzdor...
Odvaha...
Srdcem proti společnosti a konvencím.
Uvědomění...
Smíření...
Rozhodnutí...
Jasné světlo na konci temného tunelu.
Cíl..
Znovuzrození...
Příležitost...
Rozkvést za zářivého svitu slunce.
Doufat...
Křičet...
Prosit...
Já...
Chci...
Být...
...celá?

Mezi dvěma světy
uvězněná...
v okovech strachu z okolí
s klíčem k osvobození
brána do Říše divů.
Zmatená Alenka, jež hledá králičí noru.
Autor Jeffree, 14.07.2014
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí