Odpovědi na otázky

Odpovědi na otázky

Anotace: Toto jsem nenapsala já,ale jedna úžasná paní! I přesto to sem musím dát, protože je to rada šitá na míru a stejně tak může být vytvořena i pro vás. Kdo by chtěl kontakt nebo odkaz na tu paní, nechť zanechá vzkaz.

Odpovědi na otázky

 

Je velice důležité,

aby jsi si uvědomila,

že zákrok nutný není,

že s tvým přístupem k samotné k sobě

vše se v lepší změní

a nebude hrozit žádné ohrožení.

Ty musíš si uvědomit své přednosti

a svoji sílu a mít sama v sebe potřebnou víru!

 Nikdo a nic nemůže tobě ublížit,

pokud budeš věřit sama sobě,

pokud přestaneš pochybovat sama o sobě.

Tvé tělo je v pořádku,

nemusíš se bát, jen strach může

tvé tělo i mysl ohrožovat.

Přijmi samu sebe, měj se více ráda

a nenastavuj sama sobě záda,

 ty máš toho mnoho dobrého za sebou,

co už jsi zvládla, nastal čas aby jsi tvoření

svého vlastního života ovládla.

Ty jsi tvůrcem svého bytí,

začni věřit více sama sobě

a tvůj svět se nezřítí,

kolem tebe je mnoho krásného

a vonného kvítí, neboj se

a začni si brát, budeš mít po svém boku muže,

který bude s tebou jej trhat,

který bude tebe po tvém boku následovat,

jen přestaň své nedostatky

pod drobnohledem sledovat,

 každý člověk má nějaké,

i ty máš své přednosti,

tak se od pochybností od sebe samé oprosti,

 tvé strachy a obavy jsou jen hlouposti.

 

Miluj samu sebe a věř v tu sílu,

kterou máš nad hlavou,

věř v sílu nebe, že andělé jsou s tebou

 a ten tvůj tebe z cesty nesvede.

 Najdeš sílu se osvobodit a přestaň se bát,

protože bude po tvém boku milující muž stát!!!

Autor jerabina, 15.07.2014
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí