Pirátku, Tobě ...

Pirátku, Tobě ...

Anotace: ...

Zkoušela jsem snít o Tobě, o mě, o nás,
Ale přátelství to šlo nám vždycky snáz.
Pár polibků a převrátil se mi svět,
Nejde to vtísnit do těchto pár vět.
Na malou chvíli pociťovala jsem štěstí celým svým tělem,
Sevřít ho v dlani, mám strach, postavit se tomu čelem.
Tohle jsem já, utíkám, jako vždy,
Ničím Tobě, sobě, nám, naše sny.
Odvracím se touze, vyhýbám se realitě,
Nedokážu říci, jsi má láska, chci Tě.
Jsme přátelé, budeme jimi i nadále,
Držet pospolu, jako vzácné korále.
V dobrém i zlém, ve chvílích štěstí i nouze,
Jednou snad, kdo ví, jeden z nás podlehne té touze.
Do té doby, popřípadě po ní, sobě navěky přáteli,
Nikdy ztraceni, sobě daleko, zároveň blízko, můj Anděli..
Autor Seatka, 28.01.2007
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vždycky mi to úplně rozhodí smysly, bije mi srdce jako by chtělo vyskočit a v krku sucho... zvláštní pocit...

08.02.2007 08:24:00 | Dani13

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí