Na oběžné dráze

Na oběžné dráze

Anotace: Pro dny kdy si připadám, jako astronaut :)

Na dráze oběžné, zmatená životem,
proplouvám oblohou nad mléčnou hladinou.
V paprscích slunce cítím mírné erupce.
V postroji kosmickém a trochu komickém,
životem svázaná,
osudem zničena.
Ve stavu beztíže,
cítím mírné obtíže.
Ve svitu měsíce,
dotknout se vlastní hranice.
Ztrácím slova na provaze,
které mě drželo u gravitace.
V myšlenkových elipsách letím ke hvězdám.
Díky pevné vůli probudím svou dětskou duši.
Autor ašari, 27.07.2014
Přečteno 268x
Tipy 4
Poslední tipující: MiMiKa, Jeněcovevzduchukrásného, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí