Dívat se do tmy

Dívat se do tmy

Anotace: trocha anotace hmmm motivace o inovaci a nebo jen bla bla

dívat se do tmy - to by ti šlo

vidíš tam ty světýlka ? Nebo jsou to jen mžitky, co vidím jen já?!
už nedokážu na nic ani myslet a mám se soustředit na všechno
už se mě ani neptáš jak se mám.. já vím, doba je zlá!
ve dne nevidíš už slunce - jen světlo a noc je bez měsíce - prostě je temno
stejně jak asi moje hlava už vymazaná

jak prosté - měl bych to asi všechno vzdát a tvářit se jak pán
ok, zamyslím se nad problémy celého světa! ale k čemu přiznám se jsem sobec - trochu
nebo se vcítit do tvojí kůže abych věděl jak se cítíš ty a zůstat chvíli tam?
asi se trochu bojím že v tvojí kůži zůstanu a už nikdy nebudu takový - hochu

proč se vlastně snaží člověk rýmovat a hrát si se slovy?
je to jen další zbytečnost - další problém světa ne můj
uspat , vykoupat dát ve vaně děti do vody
největší problém světa pro mě tady a teď je zůstat svůj

a zase jsem u toho dívám se do tmy a vymýšlím rýmy
snažím se přeci jen být někdo jiný a už zas zavírám oči a vidím světlo
je mi zima nebo teplo, je to jen sen nebo jsem vzhůru
jsem spokojen či mám noční můru - nebo jí vidím létat ve tmě
a to jsou ty světýlka který vidím jsem pán nebo se stydím
přemýšlím teda nebo už snad nemám sílu
ukázat světu, že mám v srdci díru kterou ani světýlka ani chlast
ani snění ani rozum nespraví.. .. ..
Autor vojta petr, 29.07.2014
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí