Zdravice

Zdravice

Anotace: .....pěkný večer

Přeji krásný večer všem,co maj rádi básničky,

všem,co uměj hrát si s veršem,poskládat své deníčky.

At máš zrovna v duši smutek,nebo skáčeš radostí,

dát to básní najevo,v tom jsou naše možnosti.


Vlastní tedy máme svět,kterej nemá hranice,

at je nám třeba sto let,nebo jsme jen mladice.

Není rozdíl,zda jsme z dáli,nebo někdo z blízka,

hlavní je,že mužem spolu zkušenosti získat.

Každý píše,co má v srdci,nebo,co ho napadne,

je mi tady s vámi dobře,nevím,jak to dopadne.

Proto přeji,básníci,at je pořád o čem psát,

at máme lepší tvorbu dění,než -li tento český stát.
Autor sondulacek, 31.07.2014
Přečteno 312x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně jsi to napsala.Také bych přála Literu hodně úspěchů. Mnoho dobrých básníků, čtenářů a vzájemně přátelských vztahů.

31.07.2014 23:14:46 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí