Banka

Banka

Anotace: ...

Během mého snu,
se v hlavě zrodil plán,
jako v televizi,
nějakou banku udělám.

Pořídím si masku,
vlítnu tam jako komando,
už mám všechno promyšlený,
nejsem přece žádné hovado.

Falešná pistole,
velikej černej vak,
já jsem génius,
to je prostě fakt.

V žertovném obchodě,
koupím si škrabošku,
aby mě nepoznali dám,
si jí na dršku.

Svoje auto nechám stát,
někde blízko u vchodu,
s vrátným máme upečenou,
malou, tajnou dohodu.

Chvíle napětí,
slzy dojetí.

Tolik peněz na jednou,
v devět mi to na Hawaii poletí.

Pak zazněla do ticha policejní siréna
Co teď?
Co mám dělat?
Přepadla mě migréna.

Plán B samozřejmě nemám
a tak během minuty do,
policejního auta sedám.

Smutné myšlenky,
nevím co bude dál,
tohle mám za to,
že jsem si na lupiče hrál.

Pot stéká po mé tváři a já otevírám oči,
byl to jen sen, hlava se mi z toho točí.
Takže na dluhy si hold musím vydělat zase sám,
otáčím se na druhý bok a znovu usínám.

Autor WIRUS, 03.08.2014
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí