Strašidelný les

Strašidelný les

Anotace: ...

Při vstupu do lesa,
dej pozor na bludný kámen,
jinak nenajdeš cestu zpět,
a bude s tebou ámen.

Nesmíš sejít z cesty,
drž se vyznačené trasy,
jinak by sis mohl strachy,
začít trhat vlasy.

Pozor na rybníček,
bude tam sedět vodník,
ještě nemá ani dušičku,
nebuď první dobrovolník.

Na rozcestí marně hledám směrovku,
proč jen vydal jsem se,
na tuhle noční bojovku?

Stará rozpadlá chaloupka,
uprostřed lesa se zjevila,
kouř z komína naznačoval,
že ježibaba polívku vařila.


Podivné postavy a stromy mluvící,
vylezli i Elfové se znamínkem na líci.

A když konečně vylezu z lesa ven,
přemýšlím zda je to pravda,
nebo jen zlý sen.

Autor WIRUS, 04.08.2014
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí