Tužka to nepsala,tak kdo? Vy?

Tužka to nepsala,tak kdo? Vy?

Anotace: ....z edenu malovalo obrázky,na cestě ke štěstí sbíralo oblázky....

Ta tužka to nepsala,
psalo to srdce,které básnířka nezvala.
Z edenu malovalo obrázky,
na cestě ke štěstí sbíralo oblázky.
Každou větu pohladilo,
nesnesitelnou lehkost bytí osladilo.
Polibek do knihy vtištěný,
kolotoč života spuštěný.
Prostoupilo těmi slovy.
Tužka to nepsala,tak kdo? Vy?
Autor Haydée, 28.01.2007
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to skvělý, má to spád a báječně se mi to četlo...:-)

30.01.2007 16:41:00 | Hejky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí