Dokonalost

Dokonalost

Anotace: nejsme dokonalí

Dokonalost

Já nejsem dokonalá žena,
o které noc co noc sníš,
jsem žena děleno dvěma,
Ty mne nechceš,neboť to víš.

Sníš o krásce s plavými vlasy,
o té, co plné má vnady,
chceš také řádnou hospodyni,
to nejde,lásko,dohromady.

Vzpamatuj se,drahý můj,
to,co hledáš, nenajdeš,
nevěř svým planým snům,
dokonalost je jen lež.

Dokonalost je jen maska,
ve které musíš denně hrát,
že tato vlastnost je jen fraška
ví ten, kdo skutečně má rád.
Autor Eivlis, 04.08.2014
Přečteno 257x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkně a pravdivě jsi to napsala

04.08.2014 17:39:08 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí