Ve středu

Ve středu

Anotace: tak tu jsem a tohle měl být cíl?

Ve středu být? a nic necítit
klid je jako mrtvolné ticho
škoda mluvit, tak jen budu psát
že ještě nechci umírat

chtěla jsem jen tiše stát
na bolest se jen dívat
tak to mám, co chtěla jsem mít
stojím tu a mám to co přála jsem si chtít


tak ve středu jsem, máš cos chtěl
Autor Cachita, 06.08.2014
Přečteno 242x
Tipy 1
Poslední tipující: Laven De Brig
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí