ÚVAHA

ÚVAHA

Anotace: .......jen se tak vypsat

Nač je mi smutek,a moje slzy,když špatnou cestou máš se dát,

a nač je láska,když svoje srdce nemáš ted vlastně komu dát.

K čemu je snění,když nemáš víru,že tvoje sny se vyplní,

myšlenky černé a duši díru,čímpak ji asi zaplním?


Proč pálit mosty,všechno se vrátí,ve dvojnásnobném balení,

snad zavřít oči a zase čekat,vím,že to stejně nezměním.

Kde hledat slova,jak jen to sdělit,když na ně nikdo nečeká,

nač míti přítele s kterým se dělit,život je sázka daleká.

Proč ,zdát se silnou,však tomu tak není,věřte že slabiny velké mám.

I velký člověk,má svoje mouchy,i přesto ,že dobře maskuje,

však brzy to skončí,úleva přijde,život nás pěkně fackuje.
Autor sondulacek, 08.08.2014
Přečteno 273x
Tipy 5
Poslední tipující: Akrij8, AndreaM, jitka.svobodova, Kubský P.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

báseň je moc pěkná, jednou najdeš opravdovou lásku....věř mi

08.08.2014 13:00:26 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí