Let it go

Let it go

Anotace: 9.8.2014 Psáno v rouchu tmy a po poslechu té písně :3 :)

Let it go,
to je má oblíbená píseň,
Let it go,
tak zní i má báseň.

Let it go,
je rada do života,
Let it go,
je celek i nedokončená věta.

Let it go,
tak zní moje prosba,
Let it go,
i když se to nezdá.

Nech to být,
je mé poslední přání,
Nech to být,
má lásko, mé jediné zdání.
Autor želvička001, 09.08.2014
Přečteno 406x
Tipy 3
Poslední tipující: KatkatkaW, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí