Vymaž mě

Vymaž mě

Anotace: ...

 

 

Nejde vymazat svět,

dozvuky tvých vět....
nelze vymazat místa,
tím jsem si jistá....
nejde vymazat cesty,
kde ve dvou bylo hezky...
nejde vymazat chvíle,
co byly tak milé....
nejde vymazat slova,
chci je slyšet znova....
nejde vymazat představy,
co vryly se do hlavy....
nejde vymazat myšlenky,
nešťastné milenky....
nejde vymazat Tebe,
celou mě z toho zebe....
 
Řekni jak se to dělá?
Snad, že vymažu se celá?
 
 
 
Autor Martinecka23, 11.08.2014
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná to nechat času, a pak začít hledat efektivnější mazací prostředek ;)

11.08.2014 10:49:42 | Hesiona-Essylt

čas je pomalý
to ona ví
nechce bolest hned....
zhroutil se jí svět

11.08.2014 12:30:00 | Martinecka23

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí