Já, pero a papír

Já, pero a papír

Anotace: Jen tak vlastně o ničem...

Nikdo nechápe,
mé myšlenkové pochody,
když nemám pero v ruce 
jsem jako ryba bez vody.

Co vznikne z toho dnes 
vlastně ani nevím,
jen něco píši na papír
a tichounce tu sedím.

Mezi papírem a mnou 
probíhá malá bitva,
musím dávat si pozor 
někdy ostrý je jako břitva.

Jsem tu jen já, papír a pero,
co tuží plní tyto řádky,
co jednou vměstnám na papír,
už nelze vzíti zpátky.

Autor WIRUS, 11.08.2014
Přečteno 259x
Tipy 2
Poslední tipující: střelkyně1, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

z ničeho vždycky něco vzejde:-)já je chápu naprosto dokonale...

11.08.2014 22:34:08 | střelkyně1

jen piš o tom co tě baví, co tě trápí a určitě najdeš dost čtenářů

11.08.2014 22:16:35 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí