Tobě

Tobě

Anotace: celá

 

 

Dám se ti do dlaní

jen ruku natáhni

 

Mé oči tiše prosí

buďme od hlavy po paty

bosí

 

Ústa lační po krůpěji

lascivně se při tom směji

 

Tělo jak kočka zavrní

touhy vláhou se rozvoní

 

Krásou lásky zazáří

přistoupíš k vlhkému oltáři?

 

 

Autor Martinecka23, 16.08.2014
Přečteno 304x
Tipy 4
Poslední tipující: WIRUS, Petbab, Jort, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí