Ve výkladní skříni

Ve výkladní skříni

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=T_RDnsOPYPA

Pod rozlitým světlem
z lampionu,
čekám na něhu
z ocelového lana,
které mi obtočíš
kolem pasu
abych už nikdy
nemohla být sama.

Za výkladní skříní
z modrošedé duhovky,
jeden úsměv,
který se kdekdo
snaží ukrást.
Jenže netuší,
že je jako hvězda
co dohasíná.

Nepřináší štěstí,
má nádech nepřítomnosti.
V jedné smutné chvíli
kdy se loučili
dva mladý lidi,
na strašně zaplivaném nádraží,
kdesi na konci světa.

Ten úsměv
s nádechem lehké šedi
mých očí,
nakonec ukradl
nestydatý chlap,
kterému věřím - a nevěřím,
ale slíbil,
že lásku promění
v cukrovou vatu z duhy.
Autor lucie.Tee, 16.08.2014
Přečteno 496x
Tipy 9
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, RyxiraAmyGinger, Madanik, Petbab, básněnka, Hesiona-Essylt, Jort
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dekuji za komenty, jak jste jste mi drazi, mi drazi.... at to budou milenci, ci vrazi... kuju =)

19.08.2014 20:51:54 | lucie.Tee

rozlité sliby a rozpité úsměvy zanikají s černí přesycenou nocí v ranním svítání

16.08.2014 18:57:27 | Petbab

jen, kdyz to svitani bude jednou duhove sladke..., dekuju...

19.08.2014 20:52:54 | lucie.Tee

to víš, že ano :)

19.08.2014 21:24:42 | Petbab

láska je jako milenci a vrazi

z duhovek otřes
jak jsme si drazí...

16.08.2014 16:45:45 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí