Hvězdy

Hvězdy

Anotace: ...

Ve hvězdách ukryty 
jsou duše všech lidí,
z výšky nás sledují,
a vše dobře vidí.

Babička četla mi 
příběhy tajemné,
ve kterých hvězdy 
umí být kouzelné.

Podívej na nebe 
jak jí to sluší, 
když snáší mezi nás 
další lidskou duši.

Tak tiše dívej se 
klidně můžeš mít přání,
však nevyplaš jí prosím 
neukazuj prstem na ní.

Někdy se na nebe 
tichounce zadívám 
na ty co nejsou tu,
v koutku duše vzpomínám.

Snad je to pravda,
snad příběhy neklamou, 
snad duše všech lidí,
svojí hvězdu dostanou.

Autor WIRUS, 18.08.2014
Přečteno 332x
Tipy 10
Poslední tipující: bogen, Akrij8, Rozina, jitoush, Pamína, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

také se ráda dívám na hvězdy....ST

18.08.2014 08:04:32 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí