Madam Poezie

Madam Poezie

Anotace: ...

Jak stará je asi
tato dáma,
co v noci proplouvá
mýma snama.

Umí být,
vtipná, hravá i cynická
a přitom zůstat,
kouzelná a romantická.

Je to ta dáma
co ruku mou vede,
když toužím dát
na papír,
kousek ze sebe.

Umí rozplakat,
ale i okouzlit,
nádherný úsměv
na tváři vykouzlit.

Vkládá mi do úst
ty nádherná slova,
která pak říkám
své milé znova a znova.

Nemusím dále
snad už nic psát,
nemá cenu více
vám napovídat.

Pokud si spojíte
všechny indicie,
určitě uhádnete
ano je to -

.. Madam Poezie!

Autor WIRUS, 19.08.2014
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí