touhy

touhy

Anotace: ...máme jich plná nitra...

Vyprchaný parfém

z dekoltu
šedivých dní,

doteky

v ústí
rozeklaných skal,
jež nikdy
nezmění
svůj smysl,

napnutá
tětiva času

co hledá,
kterým směrem
nalezla by uvolnění
a vymrštila
střelu citů
k určenému cíly,

obranný val
netečnosti,

za nímž snažíš
se skrýt
své postřelené
srdce,

je marné
se onomu ataku
bránit,

ikdyž okamžik
potrvá,
jen co tětiva
pozastaví
uvolnění třes,

však
kamenný val
touhy,

zasype
Tvůj tlukoucí
sval
bolestivými údery
balvanů...
Autor chalcedon, 29.01.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí