Myslím na tebe

Myslím na tebe

Anotace: ....

 

 

Štěstí 

váží na vteřiny

 

Vůni

střádá na hodiny

 

Pohledy

krade potají

 

Úsměvy

sliby šeptají

 

V polibky 

ustrojena

Z dotyků

stvořena žena

 

Tepot 

cítí nejen v hlavě

Šepot

svádí hříšně i hravě

 

Cítí

jak ztrácí se v ní.....

 

 

 

Autor Martinecka23, 24.08.2014
Přečteno 289x
Tipy 5
Poslední tipující: WIRUS, jitoush, Jort, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí