S duší kouzelníků

S duší kouzelníků

Anotace: Procitnutí z hlubin duše :)

Kouzelníkům svou duši jsi upsala

dívko bláhová se sny ještě dětskými

Nehledej stopy mé v písku či v zahradách

Já se ti už nevrátím.

 

Nevrátím a vrátit se nechci

na hony daleko odpluji svou lodí

Nechybíš, cítím se volný zas

Plachty napínám, hloupostmi čas neztrácím.

 

Kouzelníkům své city jsi půjčila

tak ať si s ní dělají co chtějí

Chuť hroznů kyselých chutnat už nebudu

Vždyť mi to za to nestojí.

 

Už se netočím, už ti nemávám

bez tebe pluje se lodi mé lépe

Svou duši vyleč si u jiných chasníků

Já už tě léčit nebudu.

Autor Zasněný básník, 25.08.2014
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: Hesiona-Essylt
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy se kouzelníkům nedá odolat, zvláště mají-li uhrančivý pohled... :)

25.08.2014 15:39:42 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí