forgotten & wanted

forgotten & wanted

Zůstalo ve mně smutné chtění po životě
A pár deci alkoholu jako připomínka šťastných dnů
Jak se říká nad ranní kávou plnou zapomnění

Všechny pilule od bolesti si nasypat do úst a nasucho polknout
Topit se v ráji bezbolestnosti a snění
Rukama se dotýkat slastných chvil
Kdy není nic víc než tělo a mysl v oblacích

Každý potřebuje někoho pro koho stojí za to plakat nebo umřít
A já se našla
Uprostřed ničeho
Znovu jsem se narodila
Se stejně křivým úsměvem a pokřivenou duší
S odhodláním vejít do skal a ponořit se hluboko pod betonovou zem

Stojím v záchranném kruhu z gumy
Který se potopí při každé vlně
A zase vyplave na hladinu
Jako všechny věci co musí být pohřbeny ve vodě
Znovu se objeví na břehu
Zapomenuté a nechtěné
Stejně jako dívky se sny omotanými kolem krků

Zapomenuté a nechtěné
Autor její alter ego, 25.08.2014
Přečteno 361x
Tipy 18
Poslední tipující: Sofia Filein, Duše zmítaná bouří reality, Loveless, Radhuza, RyxiraAmyGinger, AndreaM, Jort, Luky-33, Petbab, Frr, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

cerna realita a sedivy mesto, husty a dobry

13.10.2014 00:55:16 | Jen tvůj anděl

rozesnilas mne: myslím na dívky ,které uloženy na břehu do písku laskavým přílivem a jež taky,jako já sní..své sny "omotány kolem krku" jako náhrdelníky polibků...:-)

25.08.2014 21:41:01 | Frr

ráda rozesnívám :)

26.08.2014 01:42:07 | její alter ego

...na tu dívku si někdo vzpomene a bude ji chtít....Ji.

25.08.2014 20:58:20 | jitoush

ten NĚKDO určitý ale zapomněl a to prostě bolí...

26.08.2014 01:41:53 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí