=A je to tady

=A je to tady

Anotace: v pondělí to zase vypukne...ách jo...

~Škola~ 

~~~~~~~~~~
Být tak
školou povinná
co poslední den prázdnin
proklíná
tak toho prvního
v měsíci září
začerním v každém
kalendáři
i když mi doma říkávali
ano,je to tak
že ten kdo se neučí
je hlupák.


A proto malí i větší školáci
přes prázdniny
jste si užívali legraci
teď se dejte miláčkové do učení
snad to učitelský sbor ocení
a bude vám pochvaly
a jedničky dávat
za zapomenutý domácí úkol
jenom kárat
a než se všichni pořádně
ve škole rozkoukají
jedničky už jen tak nedávají.


A jak kdysi kdosi řekl
učit se,učit se,učit se
i když už dávno tak nějak
nechce se,nechce se,
nechce se...
nééé

~~~~~~~~~

 

Autor Květka Š., 28.08.2014
Přečteno 538x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, básněnka, AndreaM
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hurá do školy.

02.09.2014 11:35:34 | Psavec

Květko, že ty máš žákajdu?:-)

31.08.2014 10:02:24 | básněnka

a školu u nosu...tak 5 minut a byla bych ve třídě...

31.08.2014 10:11:01 | Květka Š.

pořád hravá:-)

31.08.2014 10:12:26 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí