V řádcích obrací se lež

V řádcích obrací se lež

Anotace: lež obrací

Lži kdy potkáváš myšlenku
cesta mění svůj směr
napíšeš rtěnkou
na jih čí na sever
se pozdě obrací
a lži se navrací
neztrácí
v krajině hloupých lží a slova
potkáš je znova
uvěří
tak si běž
v řádcích obrací se lež.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 29.08.2014
Přečteno 251x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí