Kluk

Kluk

Anotace: když vím, že nemám šanci...

Znám jednoho kluka už několik let
a já teď chci hodně přemýšlet.
Vím, že mě nemá rád už od prvního roku
a mě by zajímalo, proč jsem mu trnem v oku.
Líbí se mi a myslím, že to ví,
ale jeho chování ke mně je ledový.
Je sice mladší, připouštím,
ale mysle od něj nepouštím.
Tenhle kluk je strašně fajn
a často na něj vzpomínám.
Bude z něj jednou skvělý táta
a nejen to - také dobré klávesista.
Dá se s ním skvěle pokecat
a nudu dlouho nepoznat.
Ovšem já mám smůlu jako vždycky
a tak v koutku skoro roním slzičky.
Zajímá ho jiné holka,
i když už má dávno hocha.
Ale on to vůbec neskrývá
a mé srdce tím rozrývá.
Autor Halarinka, 29.01.2007
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí