Láska bezbřehá

Láska bezbřehá

Anotace: Básnička o bezbřehé lásce

Láska  bezbřehá

Jsem Tvoje láska bezbřehá,

jsem Tvoje Touha šílená.

Jsem Tvoje jarní svítání,

jsem Tvoje noční brouzdání.

Jsem Tvoje malá holčička,

co bolesti skrývá za víčka.

Bolesti v sobě ukrývám,

však Tebe já jen uctívám.

Ty jsi ten můj muž hrdina,

co Tajemství mi odkrývá.

Odkrývá mi život svůj,

jen Ty ,

Lásko, při nás stůj.

Dej nám sílu žehnání,

dej nám kouzlo líbání.

Autor Evionka, 31.08.2014
Přečteno 592x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí